Història GuinnessWorldRecords

Un dia de 1951, sir Hugh Beaver, llavors director Executiu de Guinness Brewery, havia Sortit caçar i debatia un Amb SEUS companys si L'Ocell de caça Més Ràpid d'Europa era el Corriol daurat o El Gall. Se li passar Que les Nacions Unides: llibre La Resposta Que proporcionés una Aquest Tipus de Preguntes podria arribar un servei Molt popular. I tenia raó!

La idea de sir Hugh Beaver si es va convertir en Realitat QUAN decidir Norris encarregar-los una i Ross McWhirter, Que portaven sense temps al càrrec d'Una Companyia d'Investigació a Londres, compilats que El Que es va convertir en El llibre Guinness de rècords dels. La Primera Edició si públic El 27 d'agost de 1955, i per Nadal FUE la número un dels llibres més venuts Al Regne Unit.

DES llavors, Guinness World Records ES s'ha convertit en Una Marca coneguda en TOTES contradictori i en Una Companyia Líder en matèria de rècords mundials. Cap altra empresa recopila, confirmació, ACREDITA i presentació Dades Sobre rècords Mundials Amb El Mateix Nivell d'exhaustivitat i veracitat.

L'Equip d'Administració de Rècords manté el control estricte de les Nacions Unides el paràgraf Garantir la Exactitud de Cada Un dels Nostres Guinness World Records , i L'Equip d'Administradors de Rècords Treballa amb insubornable imparcialitat i Compromís Amb La Veritat Absolut. Un Fet només sé converteix en Guinness World Record quan s'ha comprovat i verificat el pecat Cap ombra de Duda.

El llibre en si ha convertit a l'ONU Rècord a Sí Mateix. Amb Vendes Superiors de Els 100 milions d'exemplars en 100 countries i 37 Idiomes, Guinness World Records és el llibre més venut de Tots Els Temps, si excloem Obres exemptes de Drets de Reproducció.
La página que estabas buscando en este blog no existe.
La página que estabas buscando en este blog no existe.